Results 1 to 11 of 11

extract failed

This is a discussion on extract failed within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i just downloaded knightonline to my new laptop and when it is try to update to patch 1507 i get ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member hpesoj14's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    canada
    Posts
    163

    Default

    i just downloaded knightonline to my new laptop and when it is try to update to patch 1507 i get and error saying extract failed anyone know how to fix this or if it just wont work with windows vista?
    thx for any help

  2. #2
    Senior Member Tizoc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    436

    Default

    try to download the patch manually from here:
    ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

  3. #3
    Itachisama
    Guest

    Default

    Run it as admin

  4. #4
    Shimmy
    Guest

    Default

    If you are receiving the error “Extract Failed” By Your Launcher Do The Following
    Go To

    My Computer > C: (whatever drive KO is installed on commonly it’s this one) > Program Files > "Knight Online"

    And Delete The Patch 15xx whatever the number is ( XX = the two numbers after 15xx )

    Knight Online Lancher Will Automatically Re-Download The Patch From The FTP Server.

    Please Repeat These Steps Several Times if it doesn’t work at first.

  5. #5
    Senior Member hpesoj14's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    canada
    Posts
    163

    Default

    thx for help guys run as admin is what i did and works now

  6. #6
    ~SkaNkLeR~ Senior Member griml2eaper's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    usa
    Posts
    2,711

    Default

    Yah vista sucks you click then right click run admin im shure you already know this by now
    Dam It gets annoyin Pressin right click and stuff

  7. #7
    Senior Member Kogenta's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    595

    Default

    i tried runnin as admins and when i do i get login server connection failed. i have vista business if that helps. someone plz help me play ko sometime tonite >.<

  8. #8
    Senior Member Kogenta's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    595

    Default

    HELLO ANYONE CAN FREAKIN HELP?!

  9. #9
    Senior Member Kogenta's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    595

    Default

    wow what a tect support i get no fukin help

  10. #10
    BANNED FOR SCAMMING!
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    London
    Posts
    944

    Default

    You posted on the end of a "fixed" topic - it takes longer to get noticed. This forum is also entrirely voluntary - nobody gets paid to help out here so try having some patience.


    Have you tried manually patching it?

    download the patch from ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade

    save it into the Knight Online folder, extract it there.

    Repeat this for each additional patch you need in number sequence.

    Once you&#39;ve done all of them edit the file server.ini. Find the line which says "Files=15xx" and update it to the number of the last patch you applied.


    Your other option is to go to the Control Panel and disable User Account Control. Then as long as your account has administrator priviledges you don&#39;t have to worry about the "Run as Admin" thing ever again. Please note: This makes your Windows setup less secure. Don&#39;t do this if you have no anti-virus / firewall / anti-spyware protection.

  11. #11
    Senior Member SirS's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    825

    Default

    Run it as admin[/b]
    I love you

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •