Results 1 to 14 of 14

fast load?

This is a discussion on fast load? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i remember playing USKO many years ago and there was such a thing called fast load patch? is it still ...
Page: 1


  1. #1
    yourbestis myworst
    Guest

    Default fast load?

    i remember playing USKO many years ago and there was such a thing called fast load patch?
    is it still out there
    thanks

  2. #2
    yourbestis myworst
    Guest

    Default

    bumppppppp up to the top

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16

    Default

    Go to King of Knight - Welcome, click on patch information, USKO patches, and at the bottom of the page it should say fast loading patch.

  4. #4
    yourbestis myworst
    Guest

    Default

    ncie one mate appreciate it

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Holland, Rotterdam
    Posts
    64

    Default

    so if i download this i am abled to login faster into ko or?

  6. #6
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    80

    Default

    haha never knew there was a fast load patch

  7. #7
    Senior Member Sparco's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    230

    Default

    Never knew about that either, lol.

    Used to do them singularly and patch about 20 times... laaaaame. D:

  8. #8
    Banned Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    577

    Default

    open notepad

    write this:
    [Dir]
    count=3
    0=object
    1=item
    2=fx
    [Version]
    Count=9
    Save it as Path.ini in your ko folder. Let it run in the ko starter. And from the 2nd login it will be fast

  9. #9
    Senior Member expo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    128

    Default

    i pm'd a gm about before, because i wasnt able to find it anymore and he said that fastload patch doesnt work anymore, its already implemented in the game or something

    so downloading it off KOK is a waste

  10. #10
    deathklock
    Guest

    Default

    Kinda fucked up my game last year, havent used since.

  11. #11
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Holland, Rotterdam
    Posts
    64

    Default

    lol my anti virus found some nice trojan horse in it.
    amd game is acyually loading very fast so np:P

  12. #12
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    16

    Default

    It definetely makes loading to get into the game faster, and I have not experienced a problem after downloading it. The one off of KOK that is.

  13. #13
    Thug Life Baybbeehhh! Senior Member SizzleMyNizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    California Love
    Posts
    469

    Default

    yep i dled it on my old desktop and i got trojan bla bla bla
    eff that fast loader

  14. #14
    Banned Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    577

    Default

    Quote Originally Posted by SizzleMyNizzle View Post
    yep i dled it on my old desktop and i got trojan bla bla bla
    eff that fast loader
    Thats why you need to use my one

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •