Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Game crash after passing the stairs in mora

This is a discussion on Game crash after passing the stairs in mora within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Wtf o_O Everytime I pass the stairs the game just crash, windows says "some problem made the program stop working ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    172

    Default Game crash after passing the stairs in mora

    Wtf o_O

    Everytime I pass the stairs the game just crash, windows says "some problem made the program stop working properly, Windows will shut down the program and will tell you if there is available solution"

    This didnt ever happen me, yesterday I went there 123123 times, and nothing happened, just now o_O

    Ive tried going with effects off, without names, but it still happening o_O


    Edit: well it doesnt happen in c west 2, but idk its wierd :S I have good pc I usually have like 20 fps in mora, and like 80 when pking and stuff... Wierd...

    Edit2: hmmm I reloged near the reskill and restate guy, and I could walk all the way and didnt get that error, but I saw in fps that there was a path where my fps droped to like 1 for 1 sec oO
    Last edited by Humanity; 05-26-2011 at 03:41 AM.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    365

    Default

    I think I have the some problem, had this problem sometime when I opened PUS,
    but now it keeps happening in mora.

    The instruction on 0x637bc5a1 directs to memory on 0xbd156aad.
    A read- or write change on the memory has failed: read.
    Press ok to end the program.
    (quick translation from dutch to english, dont mind the spelling errors)

  3. #3
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    Having the same problem. It sucks. Wait till they are coming with an solution.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    172

    Default

    Well I dont have official forum account (thnx to the gea mods) so can any1 who have this problem go there and tell them about it? Coz I dont think they know about it

  5. #5
    mr.fox Senior Member henkish's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    623

    Default

    same problem...

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    172

    Default

    There is a topic in general chat about it... Go there and say you got same problem and if you got anything to add, do it

    http://forums.gamersfirst.com/index....owtopic=167833

  7. #7
    Senior Member skun's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    73

    Default

    Was same problem long time ago... after reinstall system/Knight etc all will be clear

  8. #8
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    172

    Default

    Quote Originally Posted by skun View Post
    Was same problem long time ago... after reinstall system/Knight etc all will be clear
    Dont think I can do it, and will do it for this lol... I have legal windows and there are only 2 installs if im not wrong that you can do with it... And also there are stuff I need on the PC :P

  9. #9
    ThaBoss Senior Member 24hrs's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UNKNOWN
    Posts
    260

    Default

    I have the same problem... trying to log into c1 but everytime KO crashed :S

  10. #10
    Senior Member fugar's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    238

    Default

    i have the same problem. just happened twice

  11. #11
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    i had it like 4/5 days ago as well,
    got fixed for me, without doing anything

  12. #12
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    172

    Default

    Same.. They made a patch that fixed it for me

  13. #13
    Senior Member KingHOBO's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    118

    Default

    Hmm I'm getting this dc in moradon alot since this new moradon patch, sometimes right away othertimes maybe an hour or two

  14. #14
    Banned Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    718

    Default

    My KO client has been crashing past 4 times while passing the moradon stairs.....

    with the new patch.

    havent had this problem before, with the new patch.... just recently.

    it's weird. havent figured it out yet. dont really care enough bout the game to find a fix either lol.

  15. #15
    Senior Member KingHOBO's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    118

    Default

    hmm last night game crashed 10x, looks to be a directx problem so I updated it. didn't crash yet but who knows.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •