Results 1 to 2 of 2

GPU Driver issue (Wont let me play!)

This is a discussion on GPU Driver issue (Wont let me play!) within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Well I recently started to miss KO and decided to log-in to see whats new. But when I get online ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Lightbulb GPU Driver issue (Wont let me play!)

    Well I recently started to miss KO and decided to log-in to see whats new. But when I get online it takes a few seconds before the game shuts down and a sign appear in the lower-right corner saying something like "AMD Driver has been restarted.."
    I have the latest update for my driver so it should be fine (it's an AMD Radeon 7750 2gb ddr3)
    I've read on different forums with the same kinda problem. And it target randomly as for the games and GPU's. Which lead me to believe it might be a problem with the hardware itself..(ideas?!)

    ....

    Anyhow, i'd like any ideas of changes/ updates when it comes to my software to maybe bypass this issue.
    So feel free to add your suggestions below. And I will try my best to describe this issue further, and share info needed as best I can.




    NOTE that i've been able to play other RPGs like 'Dekaron' and 'Path of Exile' on maxed graphics (Dekaron had some problems on some maps*)
    Last edited by Ganzah; 11-29-2013 at 05:28 PM.

  2. #2
    Senior Member Ganzah's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Next to my neighbors, Also Sweden
    Posts
    315

    Default

    [EDIT]
    Just got my hands on the latest driver update. Seem like the problem is solved.. for now lol
    Last edited by Ganzah; 11-29-2013 at 06:30 PM.

Similar Threads

  1. Wont let me play...
    By stevouk in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 07-02-2007, 08:31 PM
  2. ok this is f'ed up wont let me play!
    By -Spartan- in forum Tech Support
    Replies: 9
    Last Post: 03-13-2007, 09:35 AM
  3. xtrap wont let me play
    By eWo-eWo in forum Tech Support
    Replies: 9
    Last Post: 02-21-2007, 02:01 PM
  4. Bored? Let's play...
    By Psy in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2006, 02:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •