Results 1 to 9 of 9

Transparent Symbol Needed

This is a discussion on Transparent Symbol Needed within the Media forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Hello guys i reallly cant make it :d DUMB can anyone help me here is the img thanks alot also ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Quiantino's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    colombia
    Posts
    128

    Default Transparent Symbol Needed

    Hello guys

    i reallly cant make it :d

    DUMB


    can anyone help me

    here is the img


    thanks alot

    also if its posible border it with red line

    thanks
    Last edited by Quiantino; 11-16-2013 at 12:53 PM.

  2. #2
    Senior Member Quiantino's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    colombia
    Posts
    128

    Default

    UPPPPPPPPppppp

  3. #3
    Senior Member WnxMiqdad's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    London
    Posts
    1,764

    Default

    gae thats our main logo!

  4. #4
    Senior Member Quiantino's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    colombia
    Posts
    128

    Default

    ^^

    its for a private server :P

  5. #5
    Senior Member Smooth's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    201

    Default

    its easy lol .

  6. #6
    Senior Member Quiantino's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    colombia
    Posts
    128

    Default

    Tell me when u finish smooth

    thanks alot

  7. #7
    Senior Member zuka's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    MY, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
    Posts
    919

    Default

    Paint.net > cut background > save as Symbol.tga > rename it to Symbol.bmp

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    51

    Default

    Paint.net > cut background > save as Symbol.tga > rename it to Symbol.bmp
    why?

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    50

    Default

    Quote Originally Posted by LUIZ View Post
    Paint.net > cut background > save as Symbol.tga > rename it to Symbol.bmp
    why?
    So you can have a transparent symbol?....

Similar Threads

  1. Transparent Symbol Request Thread!
    By JayDee13 in forum Graphics
    Replies: 207
    Last Post: 04-28-2010, 01:11 AM
  2. Transparent Symbol Request!
    By Papps in forum Media
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2008, 02:39 AM
  3. Transparent symbol request
    By anlsykn1x1 in forum Media
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2008, 02:21 PM
  4. Transparent symbol request
    By MIrouge in forum Graphics
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2008, 06:17 PM
  5. Transparent Symbol Request ^^
    By ommelander in forum Media
    Replies: 29
    Last Post: 09-24-2007, 06:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •