Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By regiss

Anyone know how to use buying merchant to Krowarz?

This is a discussion on Anyone know how to use buying merchant to Krowarz? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I've seen it several times now buying merchant with Krowarz armor in it. Someone told me it you have to ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    64

    Default Anyone know how to use buying merchant to Krowarz?

    I've seen it several times now buying merchant with Krowarz armor in it. Someone told me it you have to write it in Turkish or something to get krowarz armor to show up on the buying merchant list.... don't know if that's true or not. Does anyone know what the "codes" or "words" are to get different krowarz armors up? And is it illegal? My first assumption was it was illegal, but then again it is however in the buying merchant system, so maybe that's a question for NTT or MGames.

  2. #2
    Senior Member regiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Poland
    Posts
    3,505

    Default

    at EUKO u need to type crowass in buy merch to get Krowaz armors list pop up
    kaosblade likes this.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by fady View Post
    I've seen it several times now buying merchant with Krowarz armor in it. Someone told me it you have to write it in Turkish or something to get krowarz armor to show up on the buying merchant list.... don't know if that's true or not. Does anyone know what the "codes" or "words" are to get different krowarz armors up? And is it illegal? My first assumption was it was illegal, but then again it is however in the buying merchant system, so maybe that's a question for NTT or MGames.
    In USKO, you must go to your computer's setting and change location as well as language to Turkish. Then open KO client, go to options and change language to Turkish as well. When you get into the game and enter buying merchant, you must type "crowass" instead of "krowaz."

    I am unsure why in USKO it is much more difficult to do, but either way, it can be done. Hope it helps...

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    51

    Default

    just type it in as crowass and you should be fine. You don't need to change your language settings

Similar Threads

  1. anyone know how to unblock a click and buy account?
    By stiffler877 in forum General Chat
    Replies: 14
    Last Post: 02-16-2008, 05:43 PM
  2. Anyone knows how to do this??
    By MyChemicalRomance in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 08-03-2006, 12:14 AM
  3. Anyone know how to change ur IP addy?
    By HaTeMeNoW in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 03-26-2006, 02:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •