Results 1 to 13 of 13

Help !

This is a discussion on Help ! within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; downloaded ko , updated the patches manually but that show only Ares server and say this is outasted version please ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    downloaded ko , updated the patches manually but that show only Ares server and say this is outasted version please download the new one WTF please guys i need HELP ! :angry:

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germany
    Posts
    162

    Default

    try again and again i had the same prob....

  3. #3
    Saigon Reborn
    Guest

    Default

    They are repairing the database on the site and putting in new security due to hacked accounts and people stealing html code to create replica sites to steal info.

    Just wait it out.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    ok thnx guys

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    rofl -.- still outasted client please download the new one WTF is that -.-

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    please help me guys lost 5 days of premium !!

  7. #7
    EatMyShit
    Guest

    Default

    dont download the patches from FTP they are not good atm. download from the launcher

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    it aint up its just stuck :\

  9. #9
    flamthrow
    Guest

    Default

    flush the shit out of ur dns and try over and over again. It will work through the launcher.

  10. #10
    Swizly
    Guest

    Default

    give it a new version ko to download? my problem I can open xtrap it loads but it dont load to end any1 have the same problem?

  11. #11
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    up please someone help me

  12. #12
    live_autopsy
    Guest

    Default

    flush the shit out of ur dns and try over and over again. It will work through the launcher.[/b]
    flush the shit out, thats what way

  13. #13
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    162

    Default

    zzz i flushes that "shit" like 2134685 times dude i've tryed all !!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •