Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41

new patch.. now?

This is a discussion on new patch.. now? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; sorry god mode hack was not removed....
Page: 3


  1. #31
    Legacy Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Singapore
    Posts
    271

    Default

    sorry god mode hack was not removed.

  2. #32
    Senior Member LightInTheStar's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    365

    Default

    atleast tbl is gone , no more omg " its my combo u r noob " ( minimum attack time dont exist eh )
    back in 1 week :P ?

    god mode is a bit too obvious for top clans to use

  3. #33
    Senior Member DarkOrcMage's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    228

    Default

    tlb edit isn't gone ..........

  4. #34
    OG Senior Member volcompat's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    United States
    Posts
    844

    Default

    Lol, you guys will have to wait for a very long time untill tbl is gone... As long as the client will have .tbl files, there will be tbl edit.

  5. #35
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,649

    Default

    sooo did this patch fix anything at all?

  6. #36
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    I believe 1732 checked TBL files and wouldn't run if modified. Also updated those TBL files.
    1733 fixed an issue with that rootkit to run on vista.
    1734 actually checks the rootkit is installed and running.

    TBL isn't GodHack.

  7. #37
    Adi
    Adi is offline
    Justice. Senior Member Adi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    3,372

    Default

    ed didnt fixed , koxper back after 30mins in cwest ! (faster chit ever xD!) <<< they took felankor in cwest ... never gms online

    gg k2

  8. #38
    Imhotep
    Guest

    Default

    Closed McAffee and now I can log -_-

  9. #39
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    Closed McAffee and now I can log -_-[/b]
    I use a free anti-vir euro version of AVG.

    I&#39;m sure McAffee lets you ignore a file look in config under exception list. C:\GamersFirst\KnightOnline\APR.sys

    or whatever your run path is.

  10. #40
    Imhotep
    Guest

    Default

    I use a free anti-vir euro version of AVG.

    I&#39;m sure McAffee lets you ignore a file look in config under exception list. C:\GamersFirst\KnightOnline\APR.sys

    or whatever your run path is.[/b]
    can&#39;t find how to add exceptions

  11. #41
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    can&#39;t find how to add exceptions [/b]
    Well this would be macfee V8. just google yours.

    for mcafee v8

    for on-acess scan do:
    right click the icon in the task bay, go virusscan console
    right click on access scan > properties > all processes(in left bar) > detection(tab along top) > exclusions > add
    then you can enter in the data fields, also if you want it, dont forget to tick the include subfolders check box.

    for on-demans do:
    right click in the task bay > on-demand scan > detection(tab slong top) > exclusions > add
    then you can enter in the data fields, also if you want it, dont forget to tick the include subfolders check box.[/b]

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •