Results 1 to 15 of 15

Select Character

This is a discussion on Select Character within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Any1 know why this has been disabled forever, is there any point?...
Page: 1


  1. #1
    Razorbacks12
    Guest

    Default

    Any1 know why this has been disabled forever, is there any point?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    641

    Default

    hell yea, its looong time ago when it worked, no idea why they cannot put it back h34r:

  3. #3
    drewzki1
    Guest

    Default

    Was disabled back when RoFD came out, when you used it you would allways get DC then they disabled :l

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,293

    Default

    ppl abuse it too much

  5. #5
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    A bug with select character was giving people access to other peoples chars randomly. aka "arena hack"

  6. #6
    CuriositY
    Guest

    Default

    It was disable like in 2006 a long time ago !

    The bug was when you wanna get in any 1 or diez 1 or any server 1 you could log in the third one and click on Select Character and after go in a1

  7. #7
    PlayerofRogueC0la
    Guest

    Default

    It was disable like in 2006 a long time ago !

    The bug was when you wanna get in any 1 or diez 1 or any server 1 you could log in the third one and click on Select Character and after go in a1[/b]
    +1 this guy is right.. not those idiots saying "to hack peoples characteres " lmfaoo h34r:

  8. #8
    HotAsIce
    Guest

    Default

    Actually, he is wrong. To boot, you didn't need to log in to abuse this bug, all you had to do was get to the screen right before you log in on the third server, and click the back button. People were logging into other people's accounts, but this wasn't exclusively happening when you went to select character, I logged onto someone else's account right from the login screen.

  9. #9
    Popcorn maker :D Senior Member camisita's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Posts
    1,373

    Default

    also got disabled because there was a dupe method with select char

  10. #10
    tamachan
    Guest

    Default

    Or maybe k2 is just lazy to repair that bug :mellow:

  11. #11
    sexy Owa
    Guest

    Default

    its nothing to do with laziness, k2 doesnt want non premium characters to be logging into servers in which should require premium to get into o.o

  12. #12
    KooPa
    Guest

    Default

    that race is full

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    SoCal
    Posts
    252

    Default

    Or maybe k2 is just lazy to repair that bug :mellow:[/b]
    Wouldn't surprise me.

  14. #14
    Senior Member OmgThisIsMe's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Proud to be Israeli
    Posts
    2,781

    Default

    I didnt read all the comments , so sorry if its aleardy been saying , k2 prolly took it off becuse sometimes there is no prem users and they dont want them to do char change becuse sometimes they not getting DC and they login back to game.

  15. #15
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    Really think it would be disabled this long just because non prem could get onto any server? Explain why it's still not enabled when there are only 2 servers left. I myself have used select character while in the arena and ended up on someone elses char thats how i know for a fact it's true.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •