Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Loading to 99% then Crashes..

This is a discussion on Loading to 99% then Crashes.. within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; samethin i wait 2-3 hours to login a3 then crash @ %99 pisses me off :angry: :angry: :angry: :angry:...
Page: 2


  1. #16
    Banned
    Join Date
    May 2006
    Location
    Cypher
    Posts
    157

    Default

    samethin
    i wait 2-3 hours to login a3 then crash @ %99 pisses me off :angry: :angry: :angry: :angry:

  2. #17
    Ashearo
    Guest

    Default

    I know how to solve it. You have to turn off your anti virus when its loading. It worked for me 100% I have a pentium 4 processor. When you click on your character and it starts loading, just disable your antivirus. For Norton antivirus, just click on Disable Anti-Virus Auto protect. It will definitely load. It has worked for me everytime.

  3. #18
    Browzer
    Guest

    Default

    Dunno about the above method, but I had the same problem for a long time aswell then what I did was: deleted DirectX folder in ProgramFiles and downloaded it again from http://www.knightonlineworld.com/download_client.php and now I havent had any problems since.

  4. #19
    nile_queen1
    Guest

    Default

    i have prem, i have disabled norton and i still have the same loading problem it is annoying as hell.. it takes up to 45 mins to get into the game then when your in your clan decides to go to a different server. i cant do this even though i have prem coz of this sucky loading problem
    i would love some help

  5. #20
    king arthur
    Guest

    Default

    that exactly the same than me nile <_<

  6. #21
    Senior Member minkofdoom's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Nashville, TN nigga
    Posts
    540

    Default

    i used to have that problem all you have to do is disable nortan anti-virus b4 you start to load. it loads faster now and it never crashes

  7. #22
    Psycho Powah Senior Member LyKeZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Portugal
    Posts
    368

    Default

    buy new faster and better pc? :P

  8. #23
    nile_queen1
    Guest

    Default

    lalala quess what disabling norton anti virus works i log in quickly every time thank you thank you thank you for your help i'm happy agian and can change servers without being scared of taking an hour to get back in
    ;o0

  9. #24
    king arthur
    Guest

    Default

    wtf , thats not working with me and i have norton too lol

  10. #25
    louch
    Guest

    Default

    koxpers have this problem

  11. #26
    king arthur
    Guest

    Default

    rofl , nile qeueens a mage retard

  12. #27
    musicman
    Guest

    Default

    Originally posted by AphRaeL
    3 words...

    1. Strip
    2. Your
    3. Harddrive

    It happened to me...and thats the ONLY thing that worked
    3 more words...

    1.k2
    2.sucks
    3.ballz

  13. #28
    29047 Senior Member battle_mrs's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    937

    Default

    Originally posted by minkofdoom
    i used to have that problem all you have to do is disable nortan anti-virus b4 you start to load. it loads faster now and it never crashes
    this what i do now and ko never crashes

  14. #29
    :TeK:
    Guest

    Default

    what do i disable atuo protect or firewall?


    bump sam prob:S

  15. #30
    llJuanMall
    Guest

    Default

    i used to have this same problem, i think it has something to do with norton. when i changed my antivirus it got fixed.
    yeah norton sucks <_<
    hopefully u&#39;ll get it to work

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •