Results 1 to 9 of 9

which proxy zone to choose?

This is a discussion on which proxy zone to choose? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; SO im going to buy a proxy for $5, was told i get to choose the zone, is it 1 ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    892

    Default which proxy zone to choose?

    SO im going to buy a proxy for $5, was told i get to choose the zone, is it 1 time per month, or am i able to change it constantly,if so, which Zone should i choose for kinda less lagg, the only zones they got for EU are Germany : Chemnitz
    United Kingdom : Manchester. Just need to log in, and dc it when im @ server list. Going ot be using this proxy


    http://www.bestproxyandvpn.com/
    Last edited by iLikeCheese; 11-04-2011 at 10:41 AM.

  2. #2
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    Cheese where are you located?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    892

    Default

    Quote Originally Posted by Felix View Post
    Cheese where are you located?
    Mia, FL``````````

  4. #4
    Justin Oreos Senior Member sleven07's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,360

    Default

    I tried that method and when soon as i shut off the proxy on the server list and on the character screen both times the euko "detected a hack program" and shut down

  5. #5
    Senior Member puppet's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    57

    Default

    Let me know if it works for you. I might want to try it

  6. #6
    Senior Member theo's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    illinois
    Posts
    255

    Default

    Quote Originally Posted by sleven07 View Post
    I tried that method and when soon as i shut off the proxy on the server list and on the character screen both times the euko "detected a hack program" and shut down
    I'm getting the same thing. I'm in game for a few seconds then it pops up and shuts down. "Detected and terminated hacking tool program. (66817)"

    any idea on how to fix? my antivirus is not on btw, and I had all other programs closed.

  7. #7
    u jelly aviv Senior Member Josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    3,314

    Default

    Try loading the game without proxifier on, then when past hackshield and on the logging screen turn your proxifier on. Once logged on and on server select screen, just close it down completely and log on.

    If that doesn't work, go on the NTT forum to get the hackshield error report guide and post that. They will probably fix it for official.

    As for your original question - It really doesn't matter. Once in, it does not go off your proxy at all, it's all your own connection when in-game. The proxy is simply for putting in your ID and PW and pressing login, so unless you're wondering which one will lag you least for that.. probably Germany. :P

  8. #8
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    For Florida , a UK proxy is better suited for you

  9. #9
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    Quote Originally Posted by sleven07 View Post
    I tried that method and when soon as i shut off the proxy on the server list and on the character screen both times the euko "detected a hack program" and shut down
    Hidetoolz FTW?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •