Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

XTRAP omg what is this for a bug :O ?

This is a discussion on XTRAP omg what is this for a bug :O ? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i had it 2 .. . just wait 10min and try again...
Page: 2


  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    373

    Default

    i had it 2 .. .
    just wait 10min and try again

  2. #17
    EatMeTheMage
    Guest

    Default

    same bug

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    878

    Default

    Nice 332 FPS :blink:

    Gıft comp?

  4. #19
    dumb warrıon Senior Member Fridulin's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,054

    Default

    ich hab den zum glück nich :P

  5. #20
    Wuzzle
    Guest

    Default

    I get it alot aswell, has to do with your internet connection ( well mine does) isp drops in and out sometimes and that happens when its dropped out. Do a "Repair Connection" anytime it happens and it should load.


    PS How did ya get the FPS to show? I wanna see what i get :blink:

  6. #21
    Hell_Rogue_Germany
    Guest

    Default

    load fraps then u see your fps and its realy high because its intro and only a pic....ingame i have about 10-40+

    300fps ingame rofl xD

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    599

    Default

    max that i have ingame its 130/150

  8. #23

  9. #24
    neofatih
    Guest

    Default

    i got the same prob
    it happened today

  10. #25
    Robin
    Guest

    Default

    i got the same problem, only thing i havent tryed is reformatting my pc.

  11. #26
    sussex
    Guest

    Default

    i cant play game aprxmtly 3 days at home ..every advise i did still cant repair problem.......i never use hack program never downloaded in my pc ..... i have download manuely xtrap 1136 i have removed my virus program........turnoff firewall........2342342134234 times restart pc.......unninstall reinstall game ... ı ping to korean xtrp serwer connecting .......still same error apihack........

    error code of xtrap: 02-0300-00000000-044

  12. #27
    sussex
    Guest

    Default

    ok guy s ı found wrong sector is
    Nvidia

    file : nsvcAppFlt.exe

    cancel it from backround and enjoy ko

  13. #28
    Hell_Rogue_Germany
    Guest

    Default

    Originally posted by sussex
    ok guy s ı found wrong sector is *
    Nvidia *

    file : nsvcAppFlt.exe *

    cancel it from backround and enjoy ko

    then ko works?

  14. #29
    sussex
    Guest

    Default

    sure

  15. #30
    Hell_Rogue_Germany
    Guest

    Default

    i have still this bugg -.- and now i lost 6 days goldprem -.-

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •