Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 145

xtrap solution

This is a discussion on xtrap solution within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; http://forum.knightonlineworld.com/forum_e...howtopic=145875 - dont have any credits for this. ok to fix Xtrap Open My Computer go to the Address C:\Windows\System32\Drivers\etc ...
Page: 1


  1. #1
    Rampage
    Guest

    Default

    http://forum.knightonlineworld.com/forum_e...howtopic=145875

    - dont have any credits for this.


    ok to fix Xtrap

    Open My Computer

    go to the Address

    C:\Windows\System32\Drivers\etc (may be different if you customised your installation or installed windows to a different Drive)

    Find a File Called Hosts (it has no Extention)

    Open it with Notepad or Wordpad

    it will look like


    QUOTE
    # Copyright 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

    127.0.0.1 localhost


    you must add to the bottom

    4.79.218.32 xtrap.knightonlineworld.com
    4.79.218.32 xtrapdev.knightonlineworld.com

    after that it will look like


    QUOTE
    # Copyright 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

    127.0.0.1 localhost
    4.79.218.32 xtrap.knightonlineworld.com
    4.79.218.32 xtrapdev.knightonlineworld.com


    save and try load the game

    Xtrap will do a Update and game should load sucessfully

  2. #2
    SoulDace
    Guest

    Default

    Wow dammit finaly , ty man for this help.
    Work 100% , dont worry guys.
    I did it in other games also , i knew its going to fix it , i just didnt knew where my drivers are , while i havent time to look for them so i just copied and its works good.

  3. #3
    Senior Member k2ed's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Poland
    Posts
    273

    Default

    THX, working

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    110

    Default

    BONERS ALL ROUND, IT WORKS

  5. #5
    jizz
    Guest

    Default

    how do you do it for vista's :X

  6. #6
    Record
    Guest

    Default

    WORKED YEA BABY FUK ME IN THE ASS

  7. #7
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Holland
    Posts
    741

    Default

    how the hell did u find this out

  8. #8
    dir
    Guest

    Default

    i did wht u write now i get code field error. :unsure: anyone can help?

  9. #9
    babali
    Guest

    Default

    dont work for me i cant save the file if a write somethin in it

  10. #10
    jizz
    Guest

    Default

    ok i know hwo to do it for vista , if you need help just pm me

  11. #11
    Goliath
    Guest

    Default

    How do u find this shit , ur talented . thnx <3

  12. #12
    SoulDace
    Guest

    Default

    how the hell did u find this out[/b]
    Not a problem when you have clue in computers , i did it many times , i just havent the address for my Drivers , also i prolly sure the guy that post it know computers ( i dont know how to say it in English but you prolly understand ) so its not a problem at all .
    But yea nice you posted it , its help me to find out where are my drivers.

  13. #13
    GodPower
    Guest

    Default

    I LOVE U MAN!!!!!!!!

  14. #14
    jizz
    Guest

    Default

    nodrugs get on fierce vent noob ill help you

  15. #15
    trance addict Senior Member sommarblond's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    191

    Default

    Didnt work for me ><

Page 1 of 10 12345 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. Hits: 1
    07-10-2012, 12:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •