Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 93

Fraps & Game Cam (full version's)

This is a discussion on Fraps & Game Cam (full version's) within the Media forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; [u] All Fraps here are Retail version (full), w/o any time limits... and if u want full GameCam u need ...
Page: 1


  1. #1
    Mario
    Guest

    Default Fraps & Game Cam (full version's)

    [u]All Fraps here are Retail version (full), w/o any time limits... and if u want full GameCam u need to patch it (patch inside the rar file - check readme after download)

    I KNOW THAT SOME OF FILEFRONT LINKS NOT WORKIN, ILL FIX IT WHEN ILL HAVE A LIL TIME pls use only rapidshare for now

    [b][i]Fraps 2.0.0 build 1777
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.6.4 build 4977
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.7.0 build 5492
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.7.1 build 5497
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.7.2 build 5533
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.7.3 build 5833
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.7.4 build 5867
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.8.0 build 6345
    FileFront.com
    RapidShare.com

    [b][i]Fraps 2.8.1 build 6403
    FileFront.com
    RapidShare.com

    For ppl who don't like fraps, or can't use i got also full version of... [b][i]Game Cam Pro 1.3.0.3 FuLL
    RapidShare.com
    its not newest version, but full at last It has Windows Media included, that why its so heavy

    U can also download version 1.4.0.3 LiTE (it has lower resolution, and u can't record sounds - i think, but its free)

    If u want fraps Knight Online u need at least version 2.7.0 or 2.7.2 (not sure), coz xTrap wont run game with older versions <_< For other games i suggest u to use v2.0.0 (u can convert 2.00 fraps straightly into RMVB files)

    Im sure it will help enjoy ^_^


    Sorry Mario, had to edit it, if people on the forums have half a brain, they can still use the resource you provided. - Shurt

  2. #2
    Senior Member C4pt4iN's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,552

    Default

    this will be removed soon, ko4life doesnt support warez..

  3. #3
    Senior Boss Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Poland
    Posts
    907

    Default

    NOOO plssssss!!! don't remove it (

    this topic ownz

  4. #4
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    quote it, copy + paste the whole post into a note document so you still have the links

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NJ, USA & India
    Posts
    4,357

    Default

    ko4life doesnt support warez but it supports others things that it shouldnt

    i dont see the harm in this so long as its all checked out and clean with no key loggers or virus's

    fraps and game cam can only help ko in that more people will have it on so they can fraps cheaters and send it to me for the gm to ban

    ss suck most times and dont get anyone banned these days

    dont remove this just check it and make sure its clean

  6. #6
    Mario
    Guest

    Default

    Originally posted by C4pt4iN
    this will be removed soon, ko4life doesnt support warez..
    since when retail version is "warez" one ? u dont need to crack it so it legit, only GC need a crack/patch, but u ever tought about ppl who cant use fraps ? i dont care if it will be removed coz i already got these progs, i just wanted to help... remove it, happy ?

  7. #7
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    retail = full version = cracked ( if it's free ofc )

    I have no problem with these, if another mod wants to delete it be my guest. I see no harm is video recording software ( plus I lost my fraps when I reformatted )

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NJ, USA & India
    Posts
    4,357

    Default

    well this version >>>>>>Fraps 2.8.1 build 6403 [2,61 MB]
    FileFront.com
    RapidShare.com

    is CLEAN and works fine

  9. #9
    HoodFizzle
    Guest

    Default

    thanks Mario!

    wtf u talking about Deleting this?
    Stick it ffs u nubs :P

  10. #10
    Senior Boss Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Poland
    Posts
    907

    Default

    I've downloaded the last one GC and my colors r weird but it works fine

  11. #11
    graydeath
    Guest

    Default

    GameCAM link:
    Invalid Key or in use or Missing File

    Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server.

    Additionally this error may be caused because the file was not found on the server.

    If you need help starting your download, please contact FileFront support.

  12. #12
    Jezusss
    Guest

    Default

    if i ge hacked i will kill you :P

  13. #13
    Senior Member C4pt4iN's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,552

    Default

    tbh i dun care if its gonna get removed or not, im only pointin out public full version of a cracked software is illegal, who said anythin about harm? sure it helps the ppl here, but postin things like that can get ur ass busted if it turns so badly out.

    PS: I suggest u remove it from filefront, before they remove it for u and ban u from filefront.. now u are warned

  14. #14
    Mario
    Guest

    Default

    Originally posted by graydeath+--><div class='quotetop'>QUOTE(graydeath)</div>
    GameCAM link:
    Invalid Key or in use or Missing File [/b]
    smth was fuked, and i removed FF link report me if any links arent workin i havent time to check it by myself...

    <!--QuoteBegin-Jezusss

    if i ge hacked i will kill you :P
    well, maybe u heard about anti-virus programs ? u can get one and scan my files, and btw, no1 forcin u to d/l :P j/k

  15. #15
    graydeath
    Guest

    Default

    Gamecam just wont work for me:S i get an error on that black K2 screen everytime i launch.

Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •