Results 1 to 6 of 6

gamecamv2

This is a discussion on gamecamv2 within the Media forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; so i kinda looked around and didnt find anything similar so here goes. i dled gamecamv2 and it works fine ...
Page: 1


  1. #1
    mezcalaman
    Guest

    Default

    so i kinda looked around and didnt find anything similar so here goes.

    i dled gamecamv2 and it works fine on other games i got on pc but when i opened ko it was like gamecam wasnt even on, it didnt seem to detect it. i went back to the other game to make sure it was on and it was. then when i retried it on ko it worked...so i loged off shut ko down relogged and it wasnt working again. anyone have this issue/know how to deal with it?
    h34r:

  2. #2
    Senior Member Perkenso's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Netherlands!!!
    Posts
    264

    Default

    Gamecam doesnt work on ko anymore ?

  3. #3
    mezcalaman
    Guest

    Default

    as far as i remember gamecam 1 stopped working on ko dunno if they fixed it or not but v2 is out and well it worked once when i tried it this morning but when i tried it again it didnt work kinda odd. it must mean that it does work just that something might be wrong or something iunno

  4. #4
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    Off Topic: Belongs in Tech Support

    On Topic: It really depends on X-Crap's update which we receive almost every Tuesday maintenance, one week it works and the next week it stops working due to the new patch of X-Crap.

  5. #5
    mezcalaman
    Guest

    Default

    i see but its kinda odd that one moment it doesnt work, the next attempt works ,then again it doesnt work lol i find it odd at least.

    ps: didnt know which one of the 2 sections to put it, if mod can move thanks ^^"

  6. #6
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    I've got same problem...

    Once I saw GameCam's icons b4 X-Shit error appeared.... any1 know a solution for this?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •