Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95

HOW-TO: DC Opens KO Website - No More!

This is a discussion on HOW-TO: DC Opens KO Website - No More! within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Originally posted by idefix kinda hard to translate the things in the View place, theres so many of them hope ...
Page: 2


  1. #16
    Yun_Yuuzhan
    Guest

    Default

    Originally posted by idefix
    kinda hard to translate the things in the View place, theres so many of them hope i unchecked the correct one...

    didnt work first coz i didnt remember to uncheck the box, hope it works now. not gonna close ko to test it out, coz then i cant get to server anymore :P
    You don't have to close KO to make it work, that's just to test and see if it did work. Btw, I recommend doing this without KO running, if you did it while alt-tabbed from KO it probably won't work.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    599

    Default

    1 easy way that you coud ask me 0.o
    go to your antiv. and dont let k2 force you do open it!
    i can dc and reconnect in about 20secīs

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    306

    Default

    It creates new iexplore.exe so ko opens it.

  4. #19
    Yun_Yuuzhan
    Guest

    Default

    Originally posted by Calwing
    It creates new iexplore.exe so ko opens it.
    Doesn't do that for me, I've had this working for almost two months now and I use Internet Explorer every day. Did you follow the directions in the first post to the letter, and what Operating System are you running?

  5. #20
    Yun_Yuuzhan
    Guest

    Default

    Note: This still works for me, even since FD came out. If you have problems with this let me know, again I emphasize this is perfectly legit, since it does not modify any KO related files.

  6. #21
    n0am
    Guest

    Default

    lol i just deleted it and 1 sec after the IEPLORE.EXE icon spawned near ^_^

  7. #22
    Yun_Yuuzhan
    Guest

    Default

    Originally posted by n0am
    lol i just deleted it and 1 sec after the IEPLORE.EXE icon spawned near ^_^
    So it didn't work for you?

  8. #23
    mason_cro
    Guest

    Default

    just wanted to confirm that this works for me too. GG yun xD
    finally i got rid of the fkin browser oh man did i hate that shit ( mozilla user )

  9. #24
    R4zor
    Guest

    Default

    Originally posted by mason_cro
    just wanted to confirm that this works for me too. GG yun xD
    finally i got rid of the fkin browser oh man did i hate that shit ( mozilla user )
    just wonderin, maybe I'm totally wrong here, but didn't they remove the website thingy from Fire Drake?

  10. #25
    SuperRajiv The Spasian ResserGD's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    2,500

    Default

    Originally posted by R4zor+--><div class='quotetop'>QUOTE(R4zor)</div>
    <!--QuoteBegin-mason_cro
    just wanted to confirm that this works for me too. GG yun xD
    finally i got rid of the fkin browser oh man did i hate that shit ( mozilla user )
    just wonderin, maybe I'm totally wrong here, but didn't they remove the website thingy from Fire Drake?[/b]
    er... no

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,453

    Default

    this works fine for me, you might want to re-read what yun wrote until you understand it.

  12. #27
    ImTheJuggernautBitch
    Guest

    Default

    It didn't work for me back on KE, but now it works on RoFD. :blink:

  13. #28
    FatM4n
    Guest

    Default

    doesn't work for me.

    I did the uncheck for known types and I renamed to .old but it keeps popping up

  14. #29
    Senior Member typ0's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Eastern Coast
    Posts
    526

    Default

    Originally posted by Yun_Yuuzhan+--><div class='quotetop'>QUOTE(Yun_Yuuzhan)</div>
    Originally posted by devilscommandments@
    we won't get banned for this ?
    No, because its renaming a file on your computer that is not associated in any way with K2. They have no control whatsoever over what you do with files on your computer that do not reside in the KO directory.

    <!--QuoteBegin-TunaFishyMe
    what else is that file used for? *I mean if i open IE and go file/new/window will it be able to open?
    It's the Internet Explorer .exe file. It IS Internet Explorer. As long as you update your shortcuts to point to the new ieexplore.exe file that will be created after you run KO and exit it once, you should be fine. IMO you should be using Mozilla Firefox for your browsing anyway :P[/b]
    yun


    you are brilliant aga :wub:

  15. #30
    FatM4n
    Guest

    Default

    I'm using firefox but it keeps bringin up IE

    were can I prem delte IE from my comp?

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. Hits: 2
    06-30-2012, 05:06 AM
  2. Hits: 4
    05-31-2012, 08:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •