Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67

KO HAVE VIRUS ?

This is a discussion on KO HAVE VIRUS ? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; its cause mcfee sucks, well idk i had it and i ran mcfee and ran avg after that avg found ...
Page: 3


  1. #31
    Syde
    Guest

    Default

    its cause mcfee sucks, well idk i had it and i ran mcfee and ran avg after that avg found shit the mcfee didnt.
    anyways...even if its k2 or whoever uses it to watch out for koxp i still dont trust....its a trojan virus after all.

  2. #32
    alvoryx
    Guest

    Default

    after that, if ur playing behind a router, they still need to have a nat between the router and ur pc...else they have access to nothing

  3. #33
    Syde
    Guest

    Default

    lol, yeah...i forgot about that. but still im paranoid about it. :unsure: they might have really good computer hackers working for them :lol:

  4. #34
    alvoryx
    Guest

    Default

    at least in a first time...after that, maybe their trojan localy scans what ur doing and transmit it trough the tcp ip socket who is oppened for the communication with the ko server ^^


    btw, i think this is why we get so much updates in the last weeks..they are trying to by-pass antivirus programs by slighly changing the exe ^^


    conclusion is : if u wanna play ko, fully disable any antivirus / spyware program (only while ur playing) and reinstall ko with the official installer, it will work

  5. #35
    PaulT
    Guest

    Default

    Its not a virus. Its just their new thing to catch cheaters...but
    somehow, some antivirus think its a trojan.
    Some friends of mine use Mcfee and they didnt have any problem.
    I use AVG. And am really fuked!

    :\[/b]

    All that means is Mcfee sucks!

  6. #36
    mom101xx
    Guest

    Default

    zZzZ i have same exact prob so do 5 of my other friends, have u guys been on since that message? I wanna get in KO

  7. #37
    sub
    sub is offline
    Senior Member sub's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    309

    Default

    Its illegal if they got a keylogger in the file. If i get hacked, i sueing the bastards

  8. #38
    Cable
    Guest

    Default

    hmmmm
    is there a solution to this? someone please post, cuz i got the same problem even after re-installing with anti virus disabled...

  9. #39
    CrnaC
    Guest

    Default

    yes, is there any solution??

    i don't give a fuk is it real virus or k2 way of controling cheaters..I'm not cheater, and I wanna play.

    I don't need ur conclusions about what is it. U can think what u wanna, and its stupid that 50 ppl have same point (they are doing something illegal..they wanna hack us...), ok..whatever it does...is there any solution?

    is there any better hacker then they r working? some1 to override/patch they troyan? if there is..pls teach us how.

    Tnx.

  10. #40
    sub
    sub is offline
    Senior Member sub's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    309

    Default

    guess have to wait for new patch

  11. #41
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OVER THERE LOLZ -->>
    Posts
    447

    Default

    Erm, didn't someone look into the EXE/virus and found that the trojan contained a string saying it was by people from Turkey? Or was that another virus?

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Hungary
    Posts
    49

    Default

    Solution:

    AVG Control Center->Resident Shield->Properties->Take out the tick from "Turn on AVG Resident Shield Protection"
    Download the 1479 path, copy it and have fun

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    375

    Default

    Solution:

    AVG Control Center->Resident Shield->Properties->Take out the tick from "Turn on AVG Resident Shield Protection"
    Download the 1479 path, copy it and have fun[/b]
    holy shit it worked

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Dies
    Posts
    93

    Default

    Erm, didn't someone look into the EXE/virus and found that the trojan contained a string saying it was by people from Turkey? Or was that another virus? [/b]
    Was previous time


    Solution:

    AVG Control Center->Resident Shield->Properties->Take out the tick from "Turn on AVG Resident Shield Protection"
    Download the 1479 path, copy it and have fun[/b]
    :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

  15. #45
    F-ck Yeah Senior Member evilstevil's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    belgium
    Posts
    802

    Default

    where can i dowl this patch
    pls explain your steps u use
    so all can play ( even the noobs like me ) :mellow:

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •