Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

trojan horse from new patch

This is a discussion on trojan horse from new patch within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I haven't signed on since yesterday's new patch, and when I tried to log, my Avast detected a virus immediately ...
Page: 1


  1. #1
    K.S. King Senior Member Avariofvalequenta's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    467

    Default

    I haven't signed on since yesterday's new patch, and when I tried to log, my Avast detected a virus immediately from downloading the new patch. I'm usually running KO with avast completely disabled, because it gives me faster loading times and less in game lag. Is this something that my virus scanner just "thinks" is a virus coming from xtrap and just continue to disable it and log? Or is this something that I should seriously be concerned about, and definitely not try to type in my username and password until it is resolved?

    Virus is Win32:trojan-gen Virus/WORM (aka password grabber)

    edit: I ran a full system scan, and it detected the same password twice, for both times I tried to download the new patch. So its indicating a trojan virus everytime I try to download it.

  2. #2
    Shimmy
    Guest

    Default

    I haven't signed on since yesterday's new patch, and when I tried to log, my Avast detected a virus immediately from downloading the new patch. I'm usually running KO with avast completely disabled, because it gives me faster loading times and less in game lag. Is this something that my virus scanner just "thinks" is a virus coming from xtrap and just continue to disable it and log? Or is this something that I should seriously be concerned about, and definitely not try to type in my username and password until it is resolved?

    Virus is Win32:trojan-gen Virus/WORM (aka password grabber)

    edit: I ran a full system scan, and it detected the same password twice, for both times I tried to download the new patch. So its indicating a trojan virus everytime I try to download it.[/b]
    New Patch?

    Which patch 15XX?

  3. #3
    K.S. King Senior Member Avariofvalequenta's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    467

    Default

    New Patch?

    Which patch 15XX?[/b]
    It was the most recent one, not sure what the exact number it was though. A friend of mine just told me that users with Avast as protection have been having the same issue, and the so called "trojan virus" that its detected is just a cover-up because it doesn't know what to detect it as. So I reinstalled KO, disabled Avast, and it downloaded the patch with no problems.

  4. #4
    Shimmy
    Guest

    Default

    It was the most recent one, not sure what the exact number it was though. A friend of mine just told me that users with Avast as protection have been having the same issue, and the so called "trojan virus" that its detected is just a cover-up because it doesn't know what to detect it as. So I reinstalled KO, disabled Avast, and it downloaded the patch with no problems.[/b]
    I Have Avast On Both of My computers and i have expirenced this.

  5. #5
    SUPREME OVERLORD Senior Member Olaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Suomi Finland Perkele
    Posts
    126

  6. #6
    Insta_Tech
    Guest

    Default

    SO do I, the same its happenning to me.
    Trojan from this last X-Trap patch

  7. #7
    Shimmy
    Guest

    Default

    yep its xtrap update not actual game update and thats therefore why i didn't see it earlier.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    641

    Default

    same shit here, havent been playing ko for like 2 days, now getting this

    had avast b4, tryed avg now, both found it

  9. #9
    Shimmy
    Guest

    Default

    same shit here, havent been playing ko for like 2 days, now getting this

    had avast b4, tryed avg now, both found it[/b]
    if you wanna play ko, and keep your anti virus installed you'll need to disable the Residant shield.

  10. #10
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    You don't have to disable your Resident Shield, take a look at this fix http://www.ko4life.com/forums/index....owtopic=235790

  11. #11
    Senior Member Spitfire's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Norway
    Posts
    646

    Default

    To fix the problem with Avast!, click the resident shield icon and go to the options (the bold text at top). From there, choose the standard shield and click 'adapt' (I guess that's what it reads in English) and chose the sub menu called 'advanced'. There you'll find a list to which you can add file paths that you do not want to get scanned (in this case, only XTrap.xt).

  12. #12
    nk121
    Guest

    Default

    It's because they check your files to see if they are edited. If you have edited files it will bug you, most likely changing your files more. Which looks like a trojan to the scanner.

  13. #13
    b1rdy
    Guest

    Default

    I just unistalled the anti-virus cuz i had that prob long time ago...

    I have no anti-virus atm...just don't enter porn sites and ur fine h34r:

  14. #14
    semsa
    Guest

    Default

    Yea my avast found trojan in XTrap. Than i have to stop avast, start KO, and than turn on avast again

  15. #15
    Senior Member Spitfire's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Norway
    Posts
    646

    Default

    Yea my avast found trojan in XTrap. Than i have to stop avast, start KO, and than turn on avast again [/b]
    Or just do what I said and not have this problem again until you change pc/anti virus.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •