Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 91 to 105 of 119

How to avoid Xtrap! for none-premies

This is a discussion on How to avoid Xtrap! for none-premies within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; well only thign to do is /quit? :rollseyes:...
Page: 7


  1. #91
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    well only thign to do is /quit? :rollseyes:

  2. #92
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    Theres an even easier way to bypass Xtrap :rollseyes:

  3. #93
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    Originally posted by phantomlink
    Theres an even easier way to bypass Xtrap *:rollseyes:
    like how

  4. #94
    TheShadow
    Guest

    Default

    I don't think phantom would tell us :P. Because if we bypass it we can run a lot of things not ment to be used .

  5. #95
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    pm me me no cheater oky

  6. #96
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    Originally posted by phantomlink
    Theres an even easier way to bypass Xtrap *:rollseyes:
    Doesnt work, as I told u.

  7. #97
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    ya but you confirmed it after I posted :rollseyes:



    so ignore me

  8. #98
    farhad
    Guest

    Default

    why is devile doing so negatief against none premies? :unsure:

  9. #99
    overlordmk2
    Guest

    Default

    well doesnt work anymore

  10. #100
    uRuLu
    Guest

    Default

    Originally posted by phantomlink
    Theres an even easier way to bypass Xtrap *:rollseyes:

    Like buy premium? ..

  11. #101
    farhad
    Guest

    Default

    game cam still work if u are not ingame? so i can show u how it works for me ^_^

  12. #102
    Maximus662
    Guest

    Default

    Originally posted by farhad+--><div class='quotetop'>QUOTE(farhad)</div>
    <!--QuoteBegin-Seby666
    dont sing victory yet some gm gonna see the bug and its gonna replace it so u wont b able 2 login the game hf while u can a.q
    if it is bug. it will take like 2 weeks+ to fix it i think[/b]
    So you are bug abusing? GG

  13. #103
    didinino
    Guest

    Default

    no he is not. he just don't have the possibility of paying atm, so he playes with no prem'. now they gave him no chance of login, so he does what he can.

    it isn't a bug abuse, its a desperate attempt of F2P, "made by k2".

    its like the older "bug" of premium login. what did u want us to do? not use that? big lol to that...

    yep, i don't pay, atm.

  14. #104
    diablo
    Guest

    Default

    i get dc

  15. #105
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    worked for me on cypher2 at 3:38pm gmt +1 (turk time)

Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •